KOLEKSI PRODUK TAKOYAKI

" TAKOYAKI EXPRESS , TAKOYAKI BESAR GEDABAK "


Takoyaki express ni ada banyak flavor tau ! Jadi korang boleh pilih flavor yang mana satu korang suka. Biasa dalam satu rumah tu mesti ada yang tak suka tu , ada yang suka ni kan. 


1- Takoyaki Original Taste

👉 Inti : Bebola Ayam , Sosej , Crabstick


Nikmati keenakan takoyaki perisa original dengan sos mayonis , sos hitam home-made special dan juga boneto flakes. Jika anda mahukan rasa yang Asli , ini pilihan yang tepat!


Rm20/20pcs


2- Takoyaki Premium Cheese

👉 Inti : Bebola Ayam , Sosej , Crabstick


Takoyaki berinti bebola ayam , sosej , crabstick tidak lengkap tanpa sos cheese dicampur pula dengan mayonis dan sos hitam istimewa. Keenakan jelas terasa!


RM25/20pcs


3- Takoyaki Thai-yaki

👉 Inti : Sosej berperisa pulut , Tomyam , Ayam Salai


Jika anda penggemar Tomyam , inilah takoyaki dengan rasa Ala-Thai dengan sos tomyam kung dan mayonis bersama bonito flakes. Kelazatan tiada tandingan!


Rm25/20pcs


Korang pilih yang mana satu ? Jangan pelik kalau korang makan takoyaki ni tapi inti dia besar gedabak , dan rasa dia pun lain dari yang lain.


KELAZATAN SEHINGGA SEPARA SEDAR!


Sila isi maklumat berikut


TAKOYAKI EXPRESS ORIGINAL

RM 20.00

TAKOYAKI EXPRESS PREMIUM CHEESE

RM 25.00

TAKOYAKI EXPRESS YAKI-THAI

RM 25.00

* Pilih Penghantaran:

Sub Jumlah
Caj Penghantaran
Jumlah Perlu Dibayar